\ご希望の場所で作りたての地産地消オーガニック料理を楽しむ:WiLLDの出張料理/
2024.09.05
オフィスへ、別荘へ、ご自宅へ、
出張料理承ります。WiLLDでは、契約農家さんから届く、農薬・化学肥料不使用の野菜や果物、穀類を使用したケータリング&デリバリーサービスを展開しています。
キッチンがある場所でしたら、その場で仕上げる「主張料理」も可能です。
使用する調味料や乾物などの食材も、一番搾りのなたねね油や、オーガニック認証されているものなど、身体にも地球にもダメージの少ないものを選んでいます。
<定期的なミーティングランチなど月何度かご依頼いただく場合>
お皿やグラスなどはお借りできる場合、1回30,000円(税込33,000円)+配達料〜ご相談いただけます。お料理お一人様単価は1,500円〜
<主張レストラン!少人数で自宅でレストランのような雰囲気を楽しめるプラン>
料金目安:お皿、グラス、テーブルクロス等こちらから持ち込む場合、1回120,000円(税込132,000円)+配達料〜ご相談いただけます。お料理お一人様単価は5,000円〜
お皿の持ち込み、ドリンク、セッティング、サービススタッフ等、ご希望に応じたお料理とお見積りをお出ししますので、お気軽にご相談ください。
〜以下は、定期的に出張料理にお伺いしている「オフィスランチケータリング」についての内容〜
2024/9/5今週も、すぐ近くの農薬・化学肥料を一切使わずにお米や野菜を育てる、あしがらハーモニー畑・吉宮さんから、新鮮なお野菜をお届けいただきました!台風の影響も少なかったということでホッと一安心☺️
夏野菜もそろそろ終わりの時期、どんどん移り変わるお野菜たちが毎回楽しみです🍆
届いた野菜を早速料理
・冬瓜は、ヘルシーな鶏むねひき肉のあんをたっぷりとかけて
・茄子は、香ばしいにんにくと酸味のあるトマトを加えてで塩麹炒めに
・バターナッツかぼちゃは、グリルして魚のソテーの付け合わせに
「バターナッツかぼちゃに種はないんですか?」と質問があり、種の部分を見てもらいながらご説明しました。
スーパーではあまり見かけない珍しいお野菜もあり、毎回皆さんとても興味津々!
「なんだか、健康になった気がします!」
そんな嬉しいお声もいただきました✨
副菜はビュッフェスタイルなので、量はお好みに合わせて調整できますが、
1人前の目安として、約200gの新鮮なお野菜をご提供しています。1日必要なお野菜量の1/2以上☝️✨
あしがらハーモニー畑さんの野菜だけでなく、真鶴産の季節の野菜や果物も取り入れて、食卓を彩っています。
そして、我が家の自慢の「カボス」も、これからの季節、大活躍の予感❤︎
今週もありがとうございました。
*****************
旅先のお食事や、オフィスでの懇親会や周年パーティー
カラダも喜ぶケータリング✨
WiLLDのケータリング・デリバリーについてはWebサイトをご覧ください。
===========================
@willd_organic
@willd_athome
@nut_reat
@willdshokuiku #organic #vegan #ビーガン#卵アレルギー #小麦アレルギー #乳アレルギー #エッグフリー #daylyfree #glutenfree #ヨガ #yoga #yogafood #グルテンフリー #ケータリング #catering #結婚式 #披露宴 #デリバリー #湘南 #湯河原 #小田原 #熱海 #ベジタリアン #SDZs #大磯 #真鶴 #リトリート #retreat
===============
出張料理も承ります!ぜひご相談ください✨
We also offer catering services! Please feel free to reach out for consultations✨
On September 5th, 2024, we received another delivery of fresh vegetables this week from Mr. Yoshimiya of Ashigara Harmony Farm, who grows rice and vegetables without using any pesticides or chemical fertilizers right nearby! We were relieved to hear that the recent typhoon caused minimal impact 😊.
Summer vegetables are nearing their end, and we’re excited to see the seasonal vegetables changing every time 🍆.
We quickly started cooking with the vegetables we received:
- The winter melon was served with a generous topping of healthy minced chicken breast sauce.
- The eggplant was stir-fried with fragrant garlic and tangy tomatoes, seasoned with shio-koji.
- The butternut squash was grilled and served as a side to a fish sauté.
There was a question, “Does butternut squash have seeds?” So, we explained while showing the part with seeds.
There are some rare vegetables that you don’t often see in supermarkets, and everyone is always so curious!
“I feel like I’m getting healthier!”
We also received such delightful feedback✨.
Since the side dishes are served buffet-style, you can adjust the portions according to your preference. As a guide, we offer about 200g of fresh vegetables per person, which is over half the daily recommended vegetable intake☝️✨.
In addition to vegetables from Ashigara Harmony Farm, we also incorporate seasonal vegetables and fruits from Manazuru, brightening up the dining table.
And don’t forget our house specialty, “kabosu,” which looks like it will play a big role in the upcoming season❤︎.
Thank you again for this week.